"Το περιβάλλον μας στα Δυτικά της Αθήνας. Ο ρόλος και η στρατηγική θέση του Ποικίλου Όρους"

Εκδήλωση με θέμα "Το περιβάλλον μας, στα Δυτικά της Αθήνας. Ο ρόλος και η στρατηγική θέση του Ποικίλου Όρους"  διοργάνωσε η "Volunteer Activity Hellas" με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών στις 2 Ιουνίου και ώρα 19:30 στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων ΚΥΒΕ.

Με συντονιστή το δημοσιογράφο κ. Παναγιώτη Μαργαρώνη, ομιλητές ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος και ο Καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και Πρόεδρος του Τμήματος Ευθύμης Λέκκας, ενώ χαιρετισμός απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Ο τίτλος της ομιλίας του καθηγητή Ευθύμη Λέκκα ήταν: "Το Γεωπεριβαλλοντικό και Γεωδυναμικό Πλαίσιο της Δυτικής Αθήνας  - Προτάσεις και Δράσεις Προστασίας και Ανάδειξης του Ποικίλου Όρους".

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος, που απηύθυνε χαιρετισμό, οι Δήμαρχοι Αγ. Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος, Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός, Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, Πεύκης - Λυκόβρυσης Αναστάσιος Μαυρίδης. Τον Δήμαρχο Περιστερίου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσίνας. Παραβρέθηκαν ακόμη πολλοί αντιδήμαρχοι από όλους του δήμους της Δυτικής Αθήνας, καθώς και στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος.