ΠΔΕ Αττικής - ΟΑΣΠ: Διαδικτυακό Σεμινάριο "Αντισεισμική Προστασία Σχολικών Μονάδων"

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ) διοργανώνει Επιμορφωτική Τηλε-Ημερίδα με θέμα: "Αντισεισμική Προστασία Σχολικών Μονάδων", η οποία  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Απριλίου 2021 και ώρες 17:30-20:00.

Το εν λόγω διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και στελέχη εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων. Η συμμετοχή των Διευθυντών, των Προϊσταμένων των εκπαιδευτικών οργανισμών και των Υπευθύνων Σύνταξης Σχολικών Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης των σχολικών μονάδων κρίνεται αναγκαία. Η Επιμορφωτική Τηλε-Ημερίδα αποσκοπεί στην υπεύθυνη επιστημονική ενημέρωση των ενδιαφερομένων σε θέματα αντισεισμικής προστασίας. Ειδικότερα, επιδιώκεται να αποτελέσει βήμα παρουσίασης επιστημονικών δεδομένων, μελετών και εφαρμογών και εφαλτήριο διαλόγου για την αντισεισμική Προστασία στην ελληνική σχολική πραγματικότητα. Τέλος, έχει στόχο να αναδείξει τη βαρύνουσα σημασία της κατάλληλης προετοιμασίας και ετοιμότητας και να συμβάλλει, μέσω εμπειριών και καλών πρακτικών, στην αποτελεσματική διαχείριση συνθηκών έκτακτης ανάγκης.

Ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής και υποβολής ερωτημάτων έχει αναρτηθεί στον σύνδεσμο https://forms.gle/ZBKqPbmEsAFdusPY6. Τα ερωτήματα θα απαντηθούν από τους προσκεκλημένους ομιλητές.

Οι εγγεγραμμένοι εκπαιδευτικοί και τα στελέχη εκπαίδευσης που επιθυμούν βεβαίωση παρακολούθησης, θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στη φόρμα επιβεβαίωσης παρακολούθησης που είναι αναρτημένο στο https://forms.gle/wSZycWvZ6Po8gAA96 χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) της εγγραφής τους. Η φόρμα αυτή θα ενεργοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η Τηλε-Ημερίδα θα προβάλλεται απευθείας σε ζωντανή μετάδοση (live-streaming) από το YouTube. Για να την παρακολουθήσετε δεν έχετε παρά να επιλέξετε το κανάλι της ΠΔΕ Αττικής στο Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=mIjo1qFop1o