Νέα - Ανακοινώσεις
Νέα - Ανακοινώσεις
Νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του ΕΚΠΑ Εκτύπωση
There are no translations available.

Το Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ξεκινά νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο "Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων" το Φεβρουάριο του 2015.

Η προκήρυξη των θέσεων για το νέο ΠΜΣ έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΜΣ www.edcm.edu.gr.

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους είναι 1 Δεκεμβρίου 2014 έως 20 Ιανουαρίου 2015.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΠΜΣ είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΜΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του ΠΜΣ μέσω email στη διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  ή τηλεφωνικά στο 210 7274825.

poster-1-earthquake th230 poster-2-people th230 poster-3-fires- th230
poster-4-volcano-santorini th230 poster-5-rescue th230

 
Διακεκριμένη Διάλεξη με θέμα "Χωροχρονική κατανομή των σεισμικών φαινομένων" Εκτύπωση
There are no translations available.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 28ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Στατιστικής τίτλο: «Χωρική Στατιστική και Εφαρμογές της Στατιστικής στη Γενετική και την Πληροφορική», το οποίο διοργανώνεται από το Ελληνικό Στατιστικό Ινστιτούτο (ΕΣΙ) σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και θα λάβει χώρα την Τετάρτη 15 Απρίλου 2015 και ώρα 17.30 στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο

Πρόγραμμα συνεδρίου

 
Επιστημονική - Ερευνητική Αποστολή του ΕΚΠΑ και του ΟΑΣΠ στο Νεπάλ μετά τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 7.8 της 25ης Απριλίου 2015 Εκτύπωση
There are no translations available.

Ο κ. Λέκκας αναχώρησε εκτάκτως την Κυριακή για το Νεπάλ, ως επικεφαλής αποστολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας, για παροχή επιστημονικής και τεχνικής βοήθειας.

 


Σελίδα 1 από 2