Ομιλία με θέμα "Πόσο καλά προετοιμασμένοι είμαστε για το ενδεχόμενο ενός μεγάλου σεισμού στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο"

Ο Σύλλογος για τη Διάδοση των Φυσικών Επιστημών (ΣΥ.ΔΙ.Φ.Ε.) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, διοργάνωσαν, στο πλαίσιο των δράσεων τους, δύο σημαντικές εκδηλώσεις με προσκεκλημένο ομιλητή τον Καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής & Εφαρμοσμένης Γεωλογίας του Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.) Δρ. Λέκκα Ευθύμιο.

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017, από τις 12.00 έως τις 14.00 πραγματοποιήθηκε σεμινάριο που απευθύνεται στους υπεύθυνους καθηγητές αντισεισμικής προστασίας των σχολείων και γενικότερα σε εκπαιδευτικούς, με θέμα "Το γεωδυναμικό πλαίσιο της Ρόδου και η αντισεισμική προστασία των σχολείων".

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 17:30 ο Καθηγητής Ευθύμης Λέκκας πραγματοποίησε ομιλία με θέμα "Πόσο καλά προετοιμασμένοι είμαστε για το ενδεχόμενο ενός μεγάλου σεισμού στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο", η οποία έλαβε χώρα στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Κτηρίου Κλεόβουλος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στη Ρόδο.

Πρόσκληση

Αφίσα