Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών: Μέσο Εξωστρέφειας και Ανάπτυξης του ΕΚΠΑ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής η μεγάλη ετήσια έκθεση Eduguide των Π.Μ.Σ. με σημαντική επιτυχία και μεγάλη προσέλευση ενδιαφερόμενων.

Διήμερο Δράσεων Αντισεισμικής Προστασίας στην Καρδίτσα

"Η αντισεισμική θωράκιση των σχολικών μονάδων της χώρας και η προστασία των μαθητών είναι θέματα που αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Ημερίδα για τις Φυσικές Καταστροφές και την Κλιματική Αλλαγή στην Καλαμπάκα

Οι φυσικές καταστροφές και ο ρόλος των τοπικών αρχών στην ενημέρωση και ενεργοποίηση των τοπικών κοινωνιών ήταν το θέμα της Ημερίδας που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Μετεώρων την Κυριακή 7 Απριλίου στην Καλαμπάκα. Την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της Ημερίδας είχε η "Πράσινη Κιβωτός" και ο λόγος δόθηκε στους καθηγητές του ΕΚΠΑ Ευθύμη Λέκκα και Έλενα Φλόκα και στο Διευθυντή Ερευνών τους Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Θανάση Γκανά.

Απονομή Βραβείων "Προσωπικότητες 2018-2019"

Η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης σε συνεργασία με την Κερκυραϊκή Ένωση Πειραιά διοργάνωσαν την 11η απονομή Βραβείων "Προσωπικότητες 2018-2019" με σκοπό να τιμήσουν ανθρώπους που πρόσφεραν στις Τέχνες, στον πολιτισμό, στην κοινωνία και στον άνθρωπο.